30 Ocak 2020 Perşembe

Bu Hafta 4 Günlük Ücretsiz Olan Uygulamalar (Google Play )

Google Play'de bizi bekleyen ücretsiz 6 uygulama.



   Google kendi işletim sistemi olan android içerisinde bulunan Google Play içerisinde zaman zaman büyük indirimler olabiliyor. Yine bu indirimleri kullanıcıları için sundu. Bu yazıda Google Play içerisinde 4 gün süre boyunca ücretsiz olarak indirme şansı bulacağınız 6 uygulamayı sizler için derledim.

İşte karşınızda 4 günlük ücretsiz 6 uygulama; 

1- Knot Video Guide FULL



   58 önemli knot öğrenmek çok kolay! Videolar size sadece en önemli düğümleri öğretir! Uygulama hızlı öğrenme için optimize edilmiştir. Düğümleri doğru bir şekilde kullanın. Düğüm bilgileri bazen ihtiyaç duyulabilecek bilgilerdir. Bu popüler uygulama ile öğren.

2- Alter Dogma

 

   2 boyutlu zindan RPG oyunu. Hiçbir reklam ve ek ödeme yoktur. Derinlemesine karakterlerin ve sağlam hikâyenin oyuncunun seçimlerine bağlı olarak birden sonları vardır.


3- Dot Heroes III - Keep the Castle VIP Edition

 

 Canavarlar huzurlu kasabayı işgal ediyor ve sizden bu kasabayı korumanız isteniyor.
Kahramanınızı ve yeteneklerinizi yükseltip köyü korumaya çalışıyorsunuz. Daha güçlü canavarlarla savaşmak için paralı askerler kiralayıp savaş alanına yerleştirebiliyorsunuz.

4- Superhero Armor: City War - Robot Fighting Premium

 

   
    Farklı farklı özellikleri olan kahramanlar kazanıp sahaya sürüp sokak dövüşü tarzında farklı rakipleri alt etmeye çalışıyorsunuz. Premium olmasıyla 10.000 altın 100 elmas 500 taş ve reklamsız özellikler kazanabilirsiniz.

5- Shuriken Jump

  
   Yukarı doğru atlama oyunu reaksiyon hızınızı ve atlama becerilerinizi test eden bir oyun. Meyve dilimleme yaparken kirişten demire sıçrayarak yukarı doğru çıkmanız gerekiyor.


6- Delivery RPG

   
   Bu rol yapma oyununda hamburger dağıtan bir kızı kontrol ediyorsunuz. Hamburger dağıtımında karşılaşacağınız zorluklardan sıyrılıp teslimatı yapabilmeniz isteniyor.





Paylaş :

Facebook Yorumlar

0 yorum: