4 Şubat 2020 Salı

Katlanabilen Telefon Samsung Galaxy Z Flip

Samsung'un yeni katlanabilen akıllı telefonu Galaxy Z Flip

 

  
   Daha önce katlanabilme özelliğine sahip akıllı telefon Motorola Razr'ı tanıtmıştık. Motorola Razr'ı tanıttığım yazımı buradan inceleyebilirsiniz. Motorola'dan sonra bütçeye biraz daha uygun bir katlanabilme özelliğine sahip akıllı telefonunu tanıtıyor. Motorola Razr tanıtıldığı andan itibaren büyük ilgi görmüştü. Samsung'un bu telefonu da tanıtıldığı zaman büyük ses getirecek gibi görünüyor.


    Samsung'un bu ay içerisinde gerçekleştirmeyi planladığı Unpacked 2020 etkinliğinde katlanabilir akıllı telefon Galaxy Z Flip tanıtacak. Galaxy Z Flip Samsung'un daha öncelerde piyasaya sürdüğü katlanabilen özellikte olan akıllı telefonu Galaxy Fold'a kıyasla daha uygun bir fiyatla piyasaya sürülecek. Ne kadar daha uygun desek de avrupada cep yakan bir etiket fiyatına sahip.

galaxy fold vs galaxy z flip

   Samsung Galaxy Z Flip katlanabilen akıllı telefonun avrupa fiyatı 1599 euro olarak belirlendi. Katlanabilme özelliğine sahip akıllı telefonların fiyatları kullanılan teknolojiden ötürü bir hayli yüksek. Türkiye fiyatı henüz belli olmasa da bir haylü yüksek olacağı aşikar.

Samsung Galaxy Z Flip katlanabilen akıllı telefonun internete sızan görüntüsü

   Galaxy Z Flip daha tanıtılmadan Twitter'a görüntüleri sızdı. Ben Geskin adlı kişinin paylaştığı bu görüntülere aşağıdan ulaşabilirsiniz.


  

Paylaş :

Facebook Yorumlar

0 yorum: