5 Mart 2020 Perşembe

Xiaomi Mi Mix Alpha Yenileniyor!

Xiaomi Mi Mix Alpha Yenilendi ve Snapdragon 865 SoC ile Geliştirildi.


   Xiaomi, Mi Mix Alpha konsept telefonuna, şirketin ana pazarından çıkan yeni bilgilere göre bazı önemli işlem gücü yükseltmeleri yapmak istiyor. Bir sızıntı, Xiaomi'nin Mi Mix Alpha'nın Snapdragon 865 destekli bir yenilemesi üzerinde çalıştığını iddia ediyor. Hatırlamak gerekirse, orijinal Mi Mix Alpha, Snapdragon X50 modemin izniyle, içerisinde Qualcomm Snapdragon 855+ SoC ve yedekte 5G desteğine sahipti. Bununla birlikte, Xiaomi'nin ayrıca Mix Alpha'nın yükseltilmiş Snapdragon 865 SoC modelinin tasarımını veya iç kısımlarını değiştirip değiştirmeyeceği belli değil.

   Weibo'daki Dijital Sohbet İstasyonu adıyla gelen bir deviricinin izniyle gelen sızıntı, Xiaomi'nin Qualcomm'un en yeni ve en büyük Snapdragon 865 SoC tarafından desteklenen güncellenmiş bir Mi Mix Alpha üzerinde çalışmaya başladığını iddia ediyor. Ancak, sadece bir işlemci yükseltmesi hakkında mı konuştuğunu, yoksa konuşulan telefonun Mi Mix Alpha'nın sadece SoC'ye güç veren daha fazla geliştirmeyle gelecek gerçek bir mavi halefi olup olmadığı açık değil. Ancak şu ana kadar Mi Mix Alpha halefi ile ilgili herhangi bir güvenilir sızıntıya rastlamadık.

   İlginç bir şekilde, Xiaomi neredeyse tüm gövdeyi kaplayan bir ekrana sahip bir akıllı telefonun patentini aldı ve kamera lenslerini ve LED flaşı barındıran ince bir şerit için bir alan ayırdı. Söz konusu telefon neredeyse katlanabilir durumdaki Huawei Mate X'e benziyor. Ancak, şemaların yeni bir Mi Mix Alpha serisi telefona (Snapdragon 865 SoC destekli versiyonu, bu durumda) ait olup olmadığı veya tamamen farklı bir ürünü tasvir ettikleri konusunda hiçbir ipucu yok. Ayrıca, Mi Mix Alpha'nın Snapdragon 865 SoC destekli bir çeşidinin resmi hale gelmesi durumunda, büyük olasılıkla Mi Mix Alpha'nın kendisi gibi bir kitlesel pazar cihazı olarak mevcut olmayacaktır.



 İnovatif Mühendis’i şu hesaplardan takip edebilirsiniz: Facebook - Twitter - Instagram

Paylaş :

Facebook Yorumlar

0 yorum: