29 Şubat 2020 Cumartesi

Realme Band, Lansman Öncesi Yeni Özellikler!

Realme Band, lansman öncesi akıllı bilekliğine yeni özellikler ekledi.

   İlk Realme spor grubu, Realme 6 serisi akıllı telefonların yanı sıra 5 Mart'ta Hindistan'da piyasaya sürülecek. Şirket, spor bandının temel özelliklerini ara ara aralıklarla ortaya koyuyor ve lansmandan önce daha fazla özellik göstermek için teaser sayfasını güncelledi. Güncellenmiş sayfada atılmış yeni özellikler arasında kriket, uyku kalitesi izleme desteği ve akıllı bildirimler gibi çeşitli spor modları bulunmaktadır. Realme Band'ın kablo olmadan takmak ve şarj etmek için dahili bir USB portu ile geldiği görülüyor.

   Realme Band etkinlik sayfası, şirketin ilk fitness bandıyla ilgili daha fazla özellik ortaya çıkarmak için lansmana kadar güncellendi. Realme Band, bisiklet, koşu, yürüyüş, yürüyüş, tırmanma, yoga, fitness, eğirme ve hatta kriket olmak üzere dokuz spor moduna sahip olacak şekilde listelenmiş. Şirket, sporun ülkede son derece popüler olduğu göz önüne alındığında, kriket modunun özellikle Hindistan için yapıldığını söylüyor. Derin ve hafif uykuyu ölçen ve eşleştirilmiş uygulama aracılığıyla size tüm verileri verecek bir uyku kalitesi monitörü entegre ediyor. Realme Band ayrıca kullanıcıların kapsülü şarj etmek için herhangi bir adaptöre takmalarını sağlayan dahili bir USB Doğrudan Şarj portu ile birlikte geliyor. Şirket bunun şarj sırasında herhangi bir kabloya olan ihtiyacı ortadan kaldırdığını iddia ediyor. USB kısmı silikon bandın içinde gizli ve şarj etme ihtiyacı her ortaya çıktığında çıkarılması gerekiyor.

   Realme Band ayrıca size çağrıları, hatırlatıcıları, metinleri ve SMS mesajlarını gösteren akıllı bildirimlerle birlikte geliyor. Kullanıcılar dokunmatik düğmeye uzun basarak aramaları kapatmayı seçebiliyor. Son olarak, Realme Band IP68 suya dayanıklıdır.

   Geçmiş fragmanları, Realme Band'ın gerçek zamanlı bir kalp atış hızı monitörü ve üç bant renk seçeneğiyle (Sarı, Zeytin Yeşili ve Siyah) geleceğini zaten doğruladı. Fitness bandı kavisli ve renkli bir ekrana sahip olacak. Fiyatlandırma ve stok durumu bilgileri 5 Mart'taki lansman etkinliğinde duyurulacağı tahmin ediliyor. 

  
signature-fonts 
İnovatif Mühendis’i şu hesaplardan takip edebilirsiniz: Facebook - Twitter - Instagram

Paylaş :

Facebook Yorumlar

0 yorum: