14 Şubat 2020 Cuma

Xiaomi'den Mobil Oyuncuları Sevindirecek Oyuncu Aksesuarı

Etkinlikte tanıtılan bir aksesuar, Xiaomi Mi 10 ve Xiaomi Mi 10 Pro'dan daha fazla ilgi çekti. 


   Xiaomi Mi 10 ve Xiaomi Mi 10 Pro, Xiaomi'nin internet üzerinden yaptığı canlı yayında görücüye çıktı. Xiaomi Mi 10 ve Xiaomi Mi 10 Pro dün yapılan lansman sonrası dikkatleri hayli üzerine çekti. Xiaomi'nin fiyat performans ürünü politikasını izleyerek Snapdragon 865 işlemcili bir akıllı telefonu 600 doların altında bir fiyatla sunabilen Xiaomi, lansmanda akıllı telefonlarının dışında bir oyuncu aksesuarını daha görücüye çıkardı. Lansmanda tanıtılan oyuncu aksesuarı, Xiaomi Mi 10 ve Xiaomi Mi 10 Pro'dan bile daha fazla ilgi çekti.

 

FAN SICAKLIK SORUNUNU ORTADAN KALDIRIYOR

   Xiaomi, Mi 10 Air olarak adlandırdığı yeni akıllı fanını duyurdu. Xiaomi Mi 10 serisi akıllı telefonların oyunculara özel olarak tasarlanan Xiaomi Mi 10 Air oldukça iddialı. Xiaomi, Mi 10 Air'ın bir akıllı telefonun gövde sıcaklığını 10 derece birden düşürebildiğini söylüyor. Böylece sıcaklık sorunu akıllı telefonun performansını düşürmüyor, sorun mobil oyun oynamayı seven kullanıcılar için bir dert olmaktan çıkıyor. Verdiği performans ile hayli iddalı olan Xiaomi fanı, fiyatıyla da bu iddiasını sürdürüyor.

XİAOMİ Mİ 10 AİR'İN FİYATI

   Xiaomi tarafından yapılan açıklamaya göre, Xiaomi Mi 10 Air 19 dolarlık bir fiyat etiketine sahip. Telefonun ısınmasından şikayetçi olan diğer marka kullanıcılarını sevindiren haber ise fanın diğer telefonlarla da uyumlu olabildiği söyleniyor.  



Paylaş :

Facebook Yorumlar

0 yorum: