21 Mart 2020 Cumartesi

Bütçe Dostu Honor Play 9A'nın Tasarımı ve Teknik Özellikleri


   Honor Play 9A'nın tasarımına ve teknik özelliklerine dair yeni bilgiler ortaya çıktı. Honor Play serisinde yeni akıllı telefon her zaman olduğu gibi yine bütçe dostu ve orta seviye özelliklere sahip bir cihaz olarak gelmesi bekleniyor.

  Honor serisinin kullanıcı sayısı hem dünyada hem de ülkemizde gün geçtikçe artarken, Honor da fiyat-performans ürün çeşitliliğini giderek arttırıyor. Buna eklenecek olan son model ise Honor Play 9A modeli. Cihazın özellikleri ve tasarımına yönelik detaylar belli oldu ancak fiyatına yönelik henüz herhangi bir duyum yok.

Honor Play 9A özellikleri ve tasarımı

   159.07 x 74.06 x 9.04mm boyutlarındaki Honor Play 9A, 4 GB RAM'e, 64 GB ve 128 GB olmak üzere iki adet depolama seçeneğine sahip olacak. 6.3 inç büyüklüğünde IPS ekrana sahip olması beklenen Honor Play 9A, kullanıcılarına FHD+ çözünürlük sunacak. Telefonda İşlemci olarak MediaTek Helio P35 yer alacak. Honor Play 9A'nın arka tarafında 13 MP + 2 MP çözünürlüklerinde çift kamera yer alacak. Cihazın ön tarafda ise 8 MP çözünürlüğünde kamera bulunacak.
Magic UI 3.0 arayüzüne sahip olan Honor Play 9A, Android 10 işletim sistemi ile birlikte gelecek.

  
signature-fonts 
 İnohaber’i şu hesaplardan takip edebilirsiniz: Facebook - Twitter - Instagram

Paylaş :

Facebook Yorumlar

0 yorum: