14 Mart 2020 Cumartesi

Ofisler Kapanıyor


   Son zamanlarda tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs nedeniyle insanlar evlerine kapanmaya başladı. Ülkemizde de virüs baş gösterince marketler talan edilmeye erzak depolanmaya başlandı. Şuan devlet tarafından onaylanan 5 vaka bulunsa da bu rakam çok hızlı ilerleyecek gibi duruyor.

   Corona virüs nedeniyle öldürme oranı bir çok hastalığa göre ne kadar düşük olsa da yeni bir salgın olduğu için insanlar endişeleniyor. Bu endişe şirket sahiplerinde de var. Bazı şirketler ofislerini kapatmaya başladı.

İşte şuana kadar kapanan ofisler;

  • Fitch

   Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, İstanbul ofisini kapatma ve Fitch Ratings Finansal Derecelendirme Hizmetleri AŞ'yi tasfiye kararı aldığını açıkladı.
  • Sony

   Japonya merkezli teknoloji şirketi, İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan ofisini bir haftalığına kapatma kararı aldı.
  • Uber

   ABD merkezli uluslararası ulaşım şebekesi şirketi Uber, Los Angeles ofisini kapatma ve bu ofisteki 80 kişiyi işten çıkarma kararı aldı.
  • Spotify

   Spotify, İstanbul Zorlu Center’da bulunan ofisini kapattı. Şirket Türkiye’deki işlerini yürütmeye devam edecek. Spotify Türkiye Genel Müdürü Ergül Çivi’nin ise Amerika Ticari Direktörü olarak atandığı ifade edildi.


signature-fonts 
İnohaber’i şu hesaplardan takip edebilirsiniz: Facebook - Twitter - Instagram

Paylaş :

Facebook Yorumlar

0 yorum: