3 Mart 2020 Salı

Oppo'dan Apple Watch Benzeri Akıllı Saat

Oppo en son çıkardığı akıllı saatin tasarımın bitirdi ve bu tasarım Aplle Watch'a çok benziyor.


   Şirketin Pazartesi günü yayınladığı bir tweet'e göre, yeni saatin adı Oppo Watch olacak ve 6 Mart'ta şirketin Oppo Find X2 lansman etkinliğinde daha fazlası duyurulacak.

   Fiyat veya özelliklerin çoğu da dahil olmak üzere cihaz hakkında bilmediğimiz çok şey var, ancak bu tek resimden spekülasyon yapabileceğimiz birkaç şey var. Arama yapmak ve almak için saati kullanabileceğiniz anlaşılıyor. Sağdaki saate bakarsanız, çağrı yapamıyorsanız arayan kişiye mesaj gönderme seçeneği vardır.

   Saatlerin kendileri de Apple Watch'tan biraz farklı görünüyor. Oppo Watch'un gövdesi Apple Watch'a oldukça benziyor gibi görünse de, Apple Watch'un Dijital Taç gibi işlev görebilecek bir düğme yok. Bunun yerine Oppo Watch'un diğer WearOS cihazlarına benzer ikinci ve daha büyük bir düğmesi var. Soldaki saat de güzel bir mavi renkle geliyor, bu da Apple Watch için olmayan seçenekler arasında. Gruplar Apple’ın giyilebilir ürünlerinden biraz farklı görünüyor.

   Oppo, resmi duyuruya kadar olan tasarım detaylarıyla ilgili daha açık sözlü. Örneğin, Oppo'nun yürüttüğü Brian Shen'un 17 Şubat tweet'ine göre Oppo Watch'un kavisli bir ekranı ve “3D camı” olacak:




Shen'un 30 Ocak'ta Weibo'daki saatin başka bir görüntüsünü paylaştığı bildirildi.


   25 Şubat'ta Weibo'da paylaşılan Oppo Watch'un sızdırılmış bir görüntüsü gibi görünen Oppo Watch’un kavisli ekranından biraz daha fazlasını görebilirsiniz. Google Translate'e göre, bu Weibo yazısı Oppo Watch'un bir “Android sistemi” olduğunu söylüyor, bu yüzden belki de Google’ın WearOS'unu çalıştırıyor:


   Oppo’nun etkinliği 6 Mart'ta saat 04: 30'da ET'de gerçekleştiğinden, Oppo Watch hakkında daha fazla bilgi edinmek için uzun süre beklemek zorunda kalmayacağız.


  İnovatif Mühendis’i şu hesaplardan takip edebilirsiniz: Facebook - Twitter - Instagram

Paylaş :

Facebook Yorumlar

0 yorum: