7 Mart 2020 Cumartesi

Türkiye'de Oyun Bilgisayarlarının Yeni Markası!


Game Garaj, oyun bilgisayarları ile Türkiye’de!

Yeni Oyun Bilgisayarları!

   PC oyuncuları, kesintisiz ve akıcı bir oyun deneyimi yaşamak için oyun bilgisayarlarını kullanıyor. Dolayısıyla oyun bilgisayarı pazarında sıkı bir rekabet yaşıyor. Aynı durum Türkiye özelinde de geçerli. Türkiye oyun bilgisayarı pazarına kısa süre önce yeni bir marka giriş yaptı. Game Garaj oyun bilgisayarları ile farklı ihtiyaçlara hitap ediyor.

Özelleştirilebilir aile: Game Garaj oyun bilgisayarları

   Özellikle oyuncuları hedefleyen Game Garaj, Masaüstü Bilgisayar-OEM ürünleri dağıtım firması Eksa Elektronik Bilgi İşl. A.Ş.’nin grup firması Garaj Online Elektronik Tic. Hiz. A.Ş.’nin bir markası olarak kuruldu. Bilgisayarlar arasında farklı ihtiyaçlara göre hazırlanmış seçenekler bulunuyor.

   Game Garaj oyun bilgisayarları arasında masaüstü bilgisayarlarına baktığımızda karşımıza Aquarius, Pollux, Skywalker ve Phantom modelleri çıkıyor. Notebook tarafında ise Blaster serisi ürün ailesi bizi karşılıyor. Ayrıca şirket, tüketicilere oyun bilgisayarlarını ihtiyaçlarına göre kişiselleştirme imkanı da sunuyor.

   Game Garaj’ın bilgisayarlarına buradan bakabilirsiniz.

   Game Garaj’ın kurucu ortaklarından ve Genel Müdürü Bora Aras, Game Garaj markasının Türkiye pazarında önemli bir boşluğu dolduracağını ve tüketici odaklı yaklaşım ile müşteri memnuniyetini ön plana çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

   Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Can ise, Bilişim Sektöründeki bilgi ve birikimleri ile adından çok söz ettirecek bir markayı Türk oyun severlere sunmanın heyecanını yaşadıklarını ve ilerleyen süreçte ürün ailesini genişleterek, oyuncular için önemli bir adres olmayı planladıklarını dile getirdi.


signature-fonts 
 İnohaber’i şu hesaplardan takip edebilirsiniz: Facebook - Twitter - Instagram

Paylaş :

Facebook Yorumlar

0 yorum: