29 Şubat 2020 Cumartesi

Samsung Galaxy A41 Özellikleri Sızdırıldı!

Samsung Galaxy A41 özellikleri internete sızdırıldı.


   Telefonun iddia edilen yüksek çözünürlüklü render'larının yanı sıra önemli özellikler de ortaya çıktı. Samsung, geçen Aralık ayında Samsung Galaxy A51 ve Samsung Galaxy A71'i tanıttı ve Samsung Galaxy A41'in iki telefonun biraz daha düşük bir versiyonu olması bekleniyor. Render sızıntısı, Galaxy A51 ve Galaxy A71 telefonlarında bulunan Infinity-O ekranından farklı olarak, telefonun Infinity-U ekranını destekleyeceğini gösteriyor. Galaxy A41'in ayrıca üç arka kamera da taşıdığı görülüyor.

  
   Samsung Galaxy A41'in iddia edilen renderları, tipBot OnLeaks ile işbirliği içinde PriceBaba tarafından paylaşıldı. Belirtildiği gibi, telefon bir Infinity-U ekran, her tarafta ince çerçeveler, altta hafif çene ve üçlü bir arka kamera kurulumu taşıyor. Arka kameralar, arka panelin sol üst köşesine yerleştirilen dikdörtgen şekilli bir kamera halkasına yerleştirilmiş. Üç sensör birbirinin altında düz dikey bir çizgide oturur ve flaş yanlarında oturur. Renderler ayrıca telefonun Parlak Beyaz ve Mat Siyah renk seçenekleri ile piyasaya sürüleceğini ve ince metal kenarlara sahip olduğunu gösteriyor. 3,5 mm ses jakı, USB C Tipi bağlantı noktası ve hoparlör ızgarası da telefonun alt kenarında görülebilirken, güç ve ses düğmeleri sağ kenardadır. Ekran kenarlarda düz ve birkaç Samsung amiral gemisinde görüldüğü gibi kavisli değil.

   Spesifikasyonlara gelince, tipster Samsung Galaxy A41'in 6 ila 6.1 inç ekran boyutuyla geleceğini belirtti. Ayrıca, arka kamera kurulumunun 48 megapiksel ana kamera içermesi bekleniyor. Diğer iki kamerayla ilgili ayrıntılar paylaşılmadı. Arkada, olası bir ekran içi parmak izi tarayıcısına işaret eden arka parmak izi sensörü yok. Son olarak, rapor, telefonun boyutlarının 150x70x7.9mm'de olabileceğini ve kamera yuvalarının etrafındaki kalınlığın 8.9mm'de olacağını gösteriyor.

   Önceki sızıntılar, Galaxy A41'in Android 10'da çalışacağını, 4GB RAM bulunduracağını ve MediaTek Helio P65 sekiz çekirdekli işlemci tarafından destekleneceğini gösteriyor. Telefonun ayrıca, önceki Samsung Galaxy A40'ta sunulan 3.000mAh pilden daha yüksek 3.500mAh pil içerdiği bildirildi


signature-fonts 
İnovatif Mühendis’i şu hesaplardan takip edebilirsiniz: Facebook - Twitter - Instagram

Paylaş :

Facebook Yorumlar

0 yorum: